Reserveren

Havenresort Terherne

Wilt u online boeken? Gebruik dan onderstaande knoppen. U kunt een havenwoning,  de Dijkwoning  en Mindervalide Havenwoning online boeken. Wenst u een afwijkende periode te verblijven neem dan contact met ons op. U kunt bijvoorbeeld ook een week + weekend boeken (10 nachten) of week + midweek (11 nachten) dit gaat niet via de reserveringsmodule.

Voor overige reserveringen; Bed & Breakfast, vergaderen etc. kunt u ons bellen of mailen:

Vermeld in uw aanvraag altijd uw geboortedatum. In veel perioden geldt 55+ korting en voor jonge gezinnen met kinderen tot 12 jaar is jonge gezinnenkorting in bepaalde perioden van toepassing. Hiervoor zijn wij de geboortedatum van de 55 plusser of het jongste gezinslid nodig.

E-mail: info@terhernehaven.nl
Tel: 0566-652707
U krijgt binnen 1 werkdag een offerte of reactie terug.

Havenwoning boeken

Check beschikbaarheid

Mindervalide Havenwoning

Check beschikbaarheid

Al onze overeenkomsten voor 2018 zijn conform de Roompot Vakantieparken voorwaarden.

  • Huisdieren zijn in een aantal huisjes toegestaan tegen een meerprijs van € 5,00 per dag/ maximaal € 25,00 per verblijf. Maximaal 2 huisdieren per huisje.
  • De standaard aankomst en vertrekdagen zijn maandag of vrijdag maar wenst u op een andere dag aan te komen of te vertrekken dan is dat meestal wel mogelijk. Informeer telefonisch of per mail naar de mogelijkheden en prijzen.

Reserveren van een verblijf kan via de link hiernaast of u kunt telefonisch 0566 652707 of per mail info@terhernehaven.nl contact met ons opnemen.