Waarom Havenresort Terherne?

vakantiehuisje_friesland_11
haven7502-copy

De unieke vakantiebeleving bij Havenresort Terherne

Havenresort Terherne is niet een ‘gewoon’ vakantiepark. Bij ons verblijft u namelijk in een van de bijzondere havenwoningen. Deze vakantiewoningen liggen rondom de havenkom, welke een vaste ligplaats biedt aan een verzameling van unieke, traditionele schepen. De sfeer is die van een haven, met schepen die komen en die ook weer gaan. De havenwoningen bevinden zich dus in een typisch Hollands decor. Ook liggen de sloepen en zeilbootjes van gasten in de woningen in de haven. Bij Havenresort Terherne vindt u een sfeervolle vakantiebestemming waarbij de omgeving zorgt voor een unieke beleving van Friesland.

Maar niet alleen de haven en de vakantiewoningen zorgen ervoor dat u Friesland optimaal beleeft. Ook het team van Havenresort Terherne, bestaande uit Bram, Tolke, Desiree en Sip, staat altijd klaar om de gasten informatie en tips over Terherne en Friesland te geven. Bij aankomst liggen de ‘Tips van Tolke’ al klaar. Hierin staan de leukste uitjes in Friesland, welke musea een mooie tentoonstelling hebben, en welke leuke kinderuitstapjes zijn er? Het team helpt u graag op weg!

Om deze redenen heeft Havenresort Terherne veel tevreden gasten en vertellen ze positieve dingen over ons! Bij Zoover horen we al 7 jaar bij de beste 10 vakantieparken van Nederland, en scoren we nu een 9.1. Ook bij Booking.com scoren we met een 8,9 goed.

Wilt u ook op onze unieke locatie overnachten?         Reserveer nu

De omgeving van Havenresort Terherne

Terherne ligt centraal in Friesland. Zowel voor de zeilers als sloepvaarders. Het bekende Sneekermeer ligt op 5 minuten varen en vanuit de haven vaar je zo de meertjes van de Terhernster en Terkaplester Poelen op. De meren rond Grou liggen op 1 uur varen.

Voor de liefhebbers van shoppen en musea; de steden Leeuwarden, Sneek en Heerenveen zijn met de auto in een half uur bereikbaar.

Maar Havenresort Terherne is er ook voor de schaatsliefhebber. We zijn liefhebbers van schaatsen op natuurijs. Dat delen we ’s winters met onze gasten. Als het aan de orde is sturen we, desnoods dagelijks, een ijsbrief rond. De Terhernster Poelen zijn vaak snel bevroren en we hebben vakkundige IJswegen Centrale die de routes uitzet. Zo maken we u als eerste deelgenoot in onze ijspret! Geen natuurijs? Het schaatsmekka Thialf ligt op 20 minuten rijden van ons vakantiepark.