contact en routebeschrijving

[slideshow_deploy id=’10384′]

Voor prijzen, reserveringen of vragen kunt u ons bellen of mailen. We staan u graag te woord!

Terherne Haven
Kupersleantsje 9
8493 LR Terherne
info@terhernehaven.nl
Tel. 0566-652707

googlemaps

Routebeschrijving Terherne Haven, Kûpersleantsje 9 te Terherne
Vanuit Leeuwarden, neemt u afslag Grou-Jirnsum. Rond Jirnsum, richting Akkrum. Voorbij Oude Schouw eerste weg rechts, Terherne. In Terherne, over de oude brug, de eerste straat links (tegenover de kerk). Na 50m Kûpersleantsje uitrijden tot eind van de straat. De receptie is gevestigd in de Schepenhal. De Schepenhal is het grote gebouw aan het eind van de haven.

Routebeschrijving Terherne Haven, Kûpersleantsje 9, Terherne.
Vanuit de polder, Sneek of Heerenveen rijdt u naar Joure. Op het grote verkeersplein bij Joure neemt u afslag Joure. Bij de volgende rotonde gaat u meteen rechtsaf richting Terherne. De weg volgen door het dorp Joure richting Terherne. In het dorp Terherne vierde weg rechts (Kupersleantsje). Na 50m Kûpersleantsje uitrijden tot eind van de straat. De receptie is gevestigd in de Schepenhal. De Schepenhal is het grote gebouw aan het eind van de haven.

Routebeschrijving Terherne Haven, Kûpersleantsje 9, Terherne
Via Akkrum (aan de snelweg Heerenveen-Leeuwarden) rijdt u naar Terherne. In Terherne, over de oude brug, de eerste straat links, tegenover de kerk. Na 50m Kûpersleantsje uitrijden tot eind van de straat. De receptie is gevestigd in de Schepenhal. De Schepenhal is het grote gebouw aan het eind van de haven.